[HUMANOST BEZ GRANICA] Podržite naš projekt

Humanost bez granica humanitarni je projekt zamišljen od strane nove poduzetničke tvrtke Vijuga j.d.o.o. u suradnji s makedonskom dizajnericom Danielom Petkovski i dvoje mladih slavonskih dizajnera – Irom Kosmačin i Darijom Beničkim, koji studiraju modni dizajn na Tekstilno – tehnološkom fakultetu u Zagrebu. 

Ovaj je projekt zamišljen u obliku humanitarne modne revije s ciljem prikupljanja novčanih sredstva za pomoć korisnicima osječke humanitarne udruge Rijeka ljubavi za pomoć siromašnim i socijalno ugroženim građanima te obiteljima s više djece koji žive na rubu siromaštva, pomoć umirovljenicima, braniteljima te svima drugima koji iziskuju pomoć svojih sugrađana.

U projektu Humanost bez granica sudjeluju osječki poduzetnici: Plesni studio Shine kojeg predvodi Mira Sekereš, zatim osječka make up artistica Kristina Vajda, osječki frizer Tibor Vidaković koji vodi Studio Sofija već dugi niz godina, studenska udruga META s Ekonomskog fakulteta te marketinška agencija Osijek danas.

Fotografija s castinga za humanitarnu reviju – Humanost bez granica

Kao što je već i najavljena, humanitarna revija održat će se 18.12.2021. godine u Staroj Pekari u osječkoj Tvrđi. 

Kao začetnik ovog projekta, Vijuga j.d.o.o. dat će još veći doprinos te će onima koji doniraju na modnoj reviji dati mogućnost popusta za izradu i održavanje mrežnih stranica. 

Javite nam se i ostvarite suradnji te pomozite građanima Osijeka.

Obrazac za kontakt – građanim ovdje 

Obrazac za kontakt – poduzetnici ovdje 

Sav novčani prihod koji bude prikupljen na modnoj reviji ide za pomoć korisnicima Rijeke ljubavi, kako smo već i napisali. Budući da će se humanitarna modna revija održati s Božićem iza ugla, nadamo se da će svi posjetitelji  biti u duhu Božića te će nam se htjeti pridružiti u donacijama i uveličati ovoj projekt. 

Nadamo se da ćemo s ovom humanitarnom revijom omogućiti našoj djeci i njihovim roditeljima ljepši Božić i još ljepšu novu 2022. godinu. 

Više o ovom projektu možete pogledati na https://www.humanostbezgranica.com.hr/

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)