O VIJUGI

Mjesto za Vaše poslovanje

Vijuga j.d.o.o. je agencija namijenjena za unaprjeđivanje Vašeg poslovanja. Osnovani smo 8. ožujka 2021. godine u Osijeku, a sjedište nam je u BIOS-u.

Nastala je kao velika ideja, mladog poduzetnika, Darka Grundlera. 

Prvo je nastala platforma Vijuga (Vijuga.com), koja dosad broji više od 1700 umjetnika s područja Jugoistočne Europe, Azije i Afrike. Vijuga.com je mjesto koje okuplja umjetnike i ljubitelje umjetnosti. Uz Vijugu.com, postoji i Prime Vijuga web-trgovina na kojoj naši umjetnici, prvenstveno književnici, prodaju svoje e-knjige.

 

Nakon samo mjesec dana postojanja tvrtke, nastaje još jedna velika sastavnica Vijuge j.d.o.o., a to je Vijuga Plus. Vijuga Plus nudi široku ponudu usluga, kao što su usluge fotografiranja, grafičkog dizajna, izrada logotipa, a ono u čemu se možemo najviše pohvaliti je izrada web-stranica i web-trgovina, marketing, SEO analize.

Naša želja je da pomognemo svima Vama, uz sve naše usluge koje nudimo, sigurni smo kako ćete naći baš ono što Vam treba za Vaše daljnje poslovanje.

Naše stranice

Stranice za poslovne subjekte

Vijuga Plus sastavni je dio Vijuge koja je namijenjena pružiti podršku u web dizajnu, marketingu i grafičkim sadržajima.

Stranice za umjetnike

Vijuga je jedinstveno mjesto koje okuplja umjetnike, ljubitelje umjetnosti i poslovne subjekte. Vijuga se može pohvaliti da je okupila skoro 1.800 umjetnika. Okupljaju se slikari, fotografi, grafički dizajneri, kipari, književnici. 

Svi su dobrodošli na Vijugu.com!

Prime Vijuga je stranica preko koje možete uživati u odličnim rubrikama i aktivnostima u kojima sudjeluju naši umjetnici. Također, unutar Prime Vijugi postoji web trgovina na kojoj možete naručiti e-knjige i presete za fotografe.

Mjesto na kojem možete uživati u umjetnicima i njihovim radovima koje su objavili na Vijugi. Glavna stvar je da se možete javiti umjetnicima i dogovoriti da za Vas naprave odličnu karikaturu.

Darko Grundler

Direktor Vijuga j.d.o.o.

Osnivač i direktor Vijuge

Darko Grundler rođen je u Osijeku, 17.5.1995. godine. Nakon završene srednje umjetničke škole, smjer kiparski dizajner, ipak ne nastavlja studirati umjetnost. Upisuje Ekonomski fakultet u Osijeku, smjer Financijski menadžment, završava ga i postaje prvostupnik ekonomije. Odmah nakon završetka, upisuje diplomski studij Marketing, završava ga u roku i postaje magistar ekonomije. 

Svoje znanje, ideje i hobije pretvorio je u posao.

 

Želja nam je stvarati najkvalitetniji marketing, kako bi se naši klijenti mogli u najboljem svijetu predstaviti kupcima.

S Vijuga.com stvaramo svijet u kojem će svaki umjetnik imati najbolje uvjete za stvaranje odličnih radova. Radova koji će pričati svoju priču s puno ljubavi i strasti. 

 

Email: darko@vijuga.com.hr

Kontakt: +385 91 9538 840