O VIJUGI

O Vijugi

Vijuga j.d.o.o. je poslovni subjekt koji uz platforme Vijuge stvara svijet većih mogućnosti za umjetnike, ljubitelje umjetnosti i poslovne subjekte.

Vijuga.com već sada imam preko 1800 umjetnika koji svakodnevno objavljuju svoje
radove, povezuju se s ostalim umjetnicima, sudjeluju u rubrikama i aktivnostima na
Prime Vijugi. Trenutno na Prime Vijugi se nalazi web trgovina preko kojeg naši
umjetnici prije svega književnici mogu prodavati svoje e- knjige.

Pored platforme, Vijuga Plus je mjesto gdje poslovni subjekti mogu iz svijeta
umjetnosti mogu promovirati svoje proizvode i usluge. Vijuga Plus omogućuje
poslovnim subjektima koji nisu u umjetničkom sektu izradu web rješenja kao što su
web trgovine te web stranice pomoću kojih njihovo poslovanje činimo modernijim.

✔Okupiti što više strastvenih umjetnika koji će biti na Vijugi, te objavljivati svoje radove i prodavati ih na web trgovini Prime Vijugi,

✔ Stvarati odlična web rješenja za ostale tvrtke, te im pomoći da dođu na takav naći do što većih broja kupaca.

Naše stranice

Stranice za umjetnike

Vijuga je jedinstveno mjesto koje okuplja umjetnike, ljubitelje umjetnosti i poslovne subjekte. Vijuga se može pohvaliti da je okupila skoro 1.800 umjetnika. Okupljaju se slikari, fotografi, grafički dizajneri, kipari, književnici. Vijuga se može hvaliti svojom raznolikošću

Prime Vijuga je stranica preko koje možete uživati u odlučim rubrikama i aktivnosti u kojima sudjeluju naši umjetnici. Također unutar Prime Vijugi postoji web trgovina na kojoj možete naručiti odlične e-knjige i presete za fotografe.

Mjesto na kojem možete uživati u odličnim umjetnicima i njihovim radovima koje su objavili na Vijugi. Glavna stvar je da se možete javiti umjetnicima i dogovoriti da za vas naprave odličnu karikaturu ili možete dogovoriti fotografiranje.

Stranice za poslovne subjekte

Vijuga Plus sastavni je dio Vijuge koja je namijenjena poduzećima koja posluju u području umjetnosti i kulturi u svrhu promocije svojih proizvoda i usluga na Vijugi.

Ovo nije  mjesto samo za poslovne subjekte iz svijeta umjetnosti nego i za ostale. Pokrenuli smo dio koji je podrška ostalim poduzećima koja su tek osnovana. Podrška se sastoji od izrade jednostavnih web stranica i podrška oko istih. 

Darko Grundler

Direktor Vijuga j.d.o.o.

Osnivač i direktor Vijuge

Želja nam je da stvaramo da svaki poslovni subjekt ima najkvalitetniju stranicu preko koje će se moći predstaviti kupcima. 

S Vijuga.com stvaramo svijet u kojem će svaki umjetnik imati najbolje uvijete za stvaranje odličnih radova. Radova koji će pričati svoju priču s puno ljubavi i strasti. 

 

Email: darko@vijuga.com.hr

Mob: 0919538840