[VIJUGA PLUS] NK Filipovica i Vijuga j.d.o.o.

NK Filipovica, novi perspektivni osječki klub, koji je osnovan ove godine u mjesecu velječi od strane mladih ljudi upravo iz malog osječkog naselja Filipovica, svoju prvu utakmicu ikad odigrali su protiv NK Gibarca iz Čepinskih Martinaca. NK Filipovica podržava sportske aktivnosti, okuplja mlade iz Osijeka i organizira nogometna druženja.

U malo manje od pola godine, točnije pet mjeseci, NK Filipovica uzdigla se na velika vrata te je započela suradnju s Vijugom Plus. Inače, Vijuga Plus je sastavni dio Vijuge j.d.o.o., mlade osječke tvrtke, koja je namijenjena poduzećima koja posluju u području umjetnosti i kulturi u svrhu promocije svojih proizvoda i usluga na Vijugi. Započeli su marketinšku suradnju u svrhu najave utakmica. Prva najavljena utakmica bila je prijateljske naravi protiv NK Olimpije Osijek, čiji je rezultat bio u korist NK Olimpije. No, kako je polusezona završena prošlog vikenda, nije više bilo mogućnosti za daljnje najavljivanje utakmica i baš radi toga jedva čekamo proljeće te još više prijateljskih utakmica i daljnje suradnje NK Filipovice i Vijuge Plus.

Kako bi ostali u toku i dobili još više informacija vezanih za sam klub, zapratite ih na službenoj Facebook straniciNK Filipovica“, a isto tako možete zapratitiVijugu Plus na njihovom Facebook i Instagram profilu i dobiti još više saznanja o marketinškoj suradnji.

Također ako je i Vama potrebna marketinška usluge, izrada web riješenja slobodno nam se javite ovdje.

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)